15:00

Älvängens IK

Referat: Onsala BK - Älvängens IK

Näst sista seriematchen i juniorserien och möte med ett motstånd som vi vet passar oss illa sen tidigare.
Vi kommer ut närmast förlamade och första halvlek är ingen rolig historia, underläge 3-1 och det finns mycket mer att önska när det gällde försvarsspelet. I pausen rensades luften och många bra tankar luftades, det får inte se ut på detta vis.
Andra halvlek blev nåt helt annat, nu är det vi som trycker på rejält och tar över matchen helt. Målen trillar in och vid ställning 4-4 i slutet har vi ett friläge som tyvärr inte förvaltas. En mycket ojämn prestation, men starkt att studsa tillbaks och få med sig en poäng hem.
Nu återstår två matcher av årets säsong och nu gäller det att hitta tillbaks till känslan vi hade tidigare när vi fungerade som en enhet